Zuid Amersfoort - Gastvrij Tafelen

Als maatschappelijk betrokken horeca onderneming in Amersfoort biedt men via Gastvrij Tafelen gratis couverts aan voor een heerlijk verrassingsmenu aan cliënten van Stadsring 51

Projecthuizen.nl zet zich in voor maatschappelijke thema’s in Amersfoort in samenwerking met haar brede netwerk van bedrijven, onderwijsinstellingen en het maatschappelijk veld. Met Keibewust033 wil Projecthuizen.nl de Amersfoortse samenleving inspireren en aanspreken op het verantwoord gebruiken en terugbrengen van producten en materialen in de economie.

Zij vertegenwoordigen 160 horeca ondernemingen in de stad. De afdeling draagt met haar leden bij met kennis, kunde, middelen, communicatie en uren inzet voor mede-organisatie van Restifal en Gastvrij Tafelen. Denk bij middelen aan kookbenodigdheden, apparatuur etc. De KHN zorgt voor organisatie en aansturing van de medewerkers in de Restifal stands, daarnaast zal de KHN Amersfoort veel aandacht schenken aan Keibewust033 in haar communicatiemiddelen, zoals de lokale en landelijke nieuwsbrief.

Wij geloven dat de toekomst van catering door samenwerking en innovatie duurzamer, functioneler, gezonder en smaakvoller mogelijk is. Binnen het duurzaam & circulair cateringconcept van Zakelijkbezorgd.nl worden lokale cateraars en lokale producenten samenwerkingspartners in het bedienen van het bedrijfsleven met de toepassing van smakelijk verantwoord én gezond eten in de wereld van catering.


Deze school heeft een opleidingstak Horeca, waarvan studenten zullen worden betrokken en ingezet voor Keibewust033. MBO Amersfoort stelt docenten en tijd binnen het opleidingscurriculum beschikbaar voor het thema Voedselverspilling. Daar waar mogelijk zullen ook studenten van andere opleidingen van de school aan de slag gaan voor Keibewust middels praktijkopdrachten.


Bij Lot werken mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand samen met een begeleider van Careander. Zij heten je welkom van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Onze medewerkers helpen je graag met het maken van een keuze, het inschenken van je drankje of het klaarmaken van je lunch.